HTML

mozi gyermekei

Friss topikok

Címkék

Németország profizmusa

2016.12.20. 17:17 komediasz

Van itt egy remek index cikk. Egy remek beszámoló Németországból.

Jó cikk. Németországban meghalt 12 embert majdnem félszáz megsérült. De az utcán nincs feszültség. A rendőrség felkészült. A demokráciájukat aljas módszerekkel nem lehet megdönteni.  A szerző szerint ennek legfőbb bizonyítéka, hogy a bárok nemsokára újra tele lesznek.

Emlékszem mikor a körúton ittam barátaimmal, és robbanás történt. Emlékszem az akkori hangulatra. Hitetlenkedés és értetlenkedés, tagadás és félelem. Halálos áldozat nélkül is elég megrázó volt.

Soha nem akarnék olyan országba élni, ahol egy terrortámadáskor a hatóságok már „profik”. Soha nem akarnék, olyan helyen élni ahol nincs feszültség egy támadáskor.

Soha nem akarnék olyan helyen élni ahol értelmetlenül halnak meg emberek. Német katonák nem harcolnak szíriába. Németek nem állnak háborúba senkivel. Még is meghalt 12 ember.  Valaki jött és csak ölni és pusztítani akart.

12 ember meghalt, de Németországot már meg se rázta és mi ezt csodáljuk. Az európai országok immunrendszere halott.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigyermekei.blog.hu/api/trackback/id/tr5112063573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása