HTML

mozi gyermekei

Friss topikok

Címkék

Krími népszavazás margójára

2014.03.17. 17:02 komediasz

 

„Európa 45 országában közel 330 különféle nemzetiség van, amelyek közül közel kilencven millióan kisebbségben élnek.

Az Európa Unió jövője a krími események hatására teljesen bizonytalanná válhat. Ha az unió nem készít jogszabályozást a kisebbségek helyzetére, akkor az összes válságnál előfordulhat egy krími helyzet.

90 millió kisebbség Európában. Ha nem tudja a szövetség ezt a helyzetet, autonómiával és szabályozással megoldani, akkor az összes válságnál lesz egy krími válság.  Kelet-közép Európában a legtöbb államnál kialakulhat olyan helyzet, hogy az ország egyes részei leválnak. Határmódosítás nincs, akkor viszont központból kellene előírni normális és elfogadható jogokal!

Minden hetedik ember kisebbségi Európában. Ha a helyzetet nem rendezi Európa, akkor lesz még a krímihez fogható állapot, nem is kevés. Lehet nem holnap, de hogy lesz arra mérget vehetünk. Arra, hogy hogyan tarthat tyúkot a gazda van törvény, de alapos és rendezett kisebbségi megoldás nincs. Ha ez így marad, akkor a közös Európa jövője halálra van ítélve.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozigyermekei.blog.hu/api/trackback/id/tr445866470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása